Loading

Vine noua generatie de telefoane iPhone 11: care e cea mai buna optiune

Simona Teodorescu

This is a live streamed presentation. You will automatically follow the presenter and see the slide they're currently on.

Vine noua generație de telefoane iPhone 11: care e cea mai bună opțiune?

Septembrie e practic aici, astfel că ne așteptăm la lansarea noii generații de telefoane mobile iPhone. În mod tradițional, Apple lansează la mijlocul lunii septembrie noile modele de iPhone. De data aceasta, așteptăm apariția a trei modele: iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max.

 

Se spune că iPhone 11 este cea mai ieftină dintre cele trei versiuni, acesta urmând a fi succesorul lui iPhone XR, un succes neașteptat al seriei anterioare de smartphone-uri Apple.

 

Cele două modele Pro, pe de altă parte, vor fi continuatoarele lui iPhone XS și iPhone XS Max, atât în privința performanțelor, cât și a prețului.

Vine noua generație de telefoane iPhone 11: care e cea mai bună opțiune?

Vine noua generație de telefoane iPhone 11: care e cea mai bună opțiune?

Lansarea noii game aduce vești bune pentru iubitorii Apple: modelele iPhone XR, iPhone XS și iPhone XS Max vor suferi reduceri semnificative de preț, astfel încât cei care își doresc un telefon ultra performant, dar nu vor să plătească „hype”-ul și noutatea la cât nu face, își vor putea achiziționa penultimele modele de telefoane Apple.

 

Din ceea ce știm până acum, se pare că iPhone 11 Pro, și nu iPhone 11, va fi cea mai bună opțiune pentru majoritatea oamenilor. Acesta va avea aceeași dimensiune ca predecesorul său, iPhone XS: 5,8 inchi. iPhone 11 va avea un ecran mai mare, de 6,1 inchi, la fel ca iPhone XR, în timp ce iPhone 11 Pro Max va avea display-ul gigant de 6,5 inchi, la fel ca iPhone XS Max.

Așadar, pentru cei care preferă telefoanele compacte, ușor de manevrat, iPhone 11 Pro pare soluția ideală.

Vine noua generație de telefoane iPhone 11: care e cea mai bună opțiune?

Toate cele trei noi telefoane iPhone vor avea camere noi, dar doar cele două modele Pro vor avea o cameră super-wide-angle. Această tehnologie îți permite să captezi mai multe detalii în fotografiile făcute cu telefonul, fără a fi nevoie să te dai n pași în spate pentru a prinde pe toată lumea în poza de grup. În plus, îți conferă un feeling cinematic al pozelor, totodată.

 

Dar fiind că iPhone 11 standard nu vine cu această opțiune, cumpărând modelul Pro îți oferă cea mai nouă tehnologie Apple, fără a trebui să plătești extra, ca la modelul Max.

 

Se spune că iPhone Pro și iPhone 11 Pro Max vor avea specificații identice, singura diferență fiind la dimensiunea display-ului, așa cum am arătat mai sus, dar și la mărimea bateriei (ceea ce e de înțeles: la un ecran mai mare, ai nevoie de o baterie mai puternică).

Vine noua generație de telefoane iPhone 11: care e cea mai bună opțiune?

Încă un motiv pentru care iPhone Pro pare cea mai potrivită opțiune pentru cei mai mulți utilizatori.

 

Noile telefoane iPhone 11 vor veni cu iOS 13, cel mai avansat sistem de operare dezvoltat de Apple. Are dark mode, oferă Apple Sign In pentru mai multă intimitate și ar trebui să beneficieze de opțiuni noi pentru foto-video.

 

Tu ce părere ai? Vei cumpăra un telefon iPhone 11? Dacă da, care model e preferatul tău? Sau vei prefera să profiți de reducerile la iPhone XS?