''Wil jij meer aandacht voor mentale gezondheid, studentenwelzijn, neurodiversiteit en persoonlijke ontwikkeling tijdens je studie? Ondersteuning tijdens jouw studie van beleid tot uitvoering op basis van kansengelijkheid en regionale samenwerkingen? Stem dan op de jongen met de hoed: Shane Pattipeilohy! Student Business Innovation, ondernemend, verfrissend en oog voor de Avansstudent en haar medewerkers.''

Shane Pattipeilohy, Avans Creative Innovation

"Medezeggenschap van studenten is iets waar ook ik mij hard voor wil maken binnen de organisatie van Avans. De school is nu immers van de student;) Vanuit mijn ervaring met medezeggenschap op mijn vorige opleiding hoop ik de medezeggenschap op Avans ook vooruit te helpen door jullie stem te laten horen binnen de AMR. Met passie, enthousiasme en een frisse blik hoop ik samen met mijn mede AMR-leden veel te kunnen gaan bereiken binnen de AMR. Sociale veiligheid? Mentale gezondheid? Maatwerk? Examens? Ik ga mij inzetten voor alle onderwerpen die jullie belangrijk vinden, dus waar wacht je op? Stem nu!"

Robin Gilli, AMBF

''Ik wil mezelf in de running gooien voor de AMR. Niet omdat ik zo'n honger heb naar vergaderingen en eindeloze discussies, maar omdat ik wil strijden voor de rechten van de Avansstudenten. Hierbij bijdragen aan mijn zelfontwikkeling is dan mooi meegenomen! Samen kunnen we een betere toekomst creëren voor ons allemaal en zorgen dat het beleid beter aansluit op alle studenten en dat het geld op de juiste plek terechtkomt. Toch?''

Martijn van Iterson, Academie voor Technologie en Design

''Ik wil graag in de AMR omdat ik vind dat dat elke student recht heeft op een veilige, leuke en kwalitatief goede opleiding. Om dit te kunnen verzorgen is het belangrijk dat er kritisch gekeken wordt naar de beslissingen die gemaakt worden en verbeteringen die geïmplementeerd worden. Zelf hoop ik met kritisch denken en een zorgvuldige en verantwoorde werkwijze ervoor te zorgen dat niets en niemand over het hoofd gezien wordt. Ook vind ik het belangrijk dat iedereen gehoord moet kunnen worden en ik ga me inzetten om de meningen van mijn medestudenten kracht bij te zetten binnen Avans.''

Robin Trapman, Academie voor Management, Bestuur en Finance

"Ik stel mezelf verkiesbaar voor de AMR om een stem te geven aan de student, ook als je misschien denkt dat medezeggenschap op jou weinig tot geen impact heeft of het je niet interesseert. Medezeggenschap is van groot belang binnen Avans. Ik zie altijd mogelijkheden om de stem van de student daar te brengen waar deze de meeste impact kan hebben: midden in de besluitvorming. Mijn doel is om constructief mee te denken en praten over de toekomst van onze hogeschool en het welzijn van onze studenten en medewerkers. Daarnaast wil ik me inzetten voor de constante verbetering van de onderwijskwaliteit, verbinding en de bevordering van inclusiviteit en diversiteit binnen Avans."

Luca Verheij, Juridische Hogeschool

 

Luke Govers, Academie voor Technologie en Innnovatie X

''Hey. Ik ben Luke, 19 jaar en derdejaarsstudent Technische Bedrijfskunde. In de AMR wil ik me komend jaar inzetten voor studentenwelzijn, de komst van studentpsychologen, de kwaliteit van ons onderwijs en een betere facilitering van stage lopen in het buitenland. Afgelopen jaar heb ik de studenten van Avans al mogen vertegenwoordigen in de AMR en daarom weet ik goed hoe ik de stem van de student kan vertegenwoordigen.  Ik hoop op je stem te mogen rekenen!''

Lars Timmermans, Academie voor Technologie en Innovatie x 

“Ik wil graag deel uitmaken van de medezeggenschapsraad bij Avans, omdat ik het belangrijk vind om als student actief bij te dragen aan de verbetering van het onderwijs en de belangen van studenten te behartigen.”

Norah van de Schraaf (Academie voor Welzijn, Gezondheid en Educatie)

"Als aankomend leerkracht denk ik vaak na over het verbeteren van het (basis) onderwijs. Ik zou het mega leuk vinden als ik dit ook kon doen voor mijn eigen school! Binnen de AMR wil ik mij inzetten voor het (mentale) welzijn van studenten. Zo blijft Avans een fijne plek voor iedereen!"

Michelle de Bruijn, Juridische Hogeschool

"Als derdejaars rechtenstudent wil ik graag jullie stem vertegenwoordigen in de medezeggenschapsraad van Avans. Mijn doel is om de kwaliteit van ons onderwijs te verbeteren en op te komen voor jullie belangen. Met mijn juridische kennis en passie zal ik mij inzetten voor betere faciliteiten, meer studiebegeleiding en een inclusieve studiegemeenschap. Samen kunnen we een positieve verandering realiseren!"

Het afgelopen half jaar heb ik al veel mogen doen in de AMR. Zo ben ik op dit moment bezig met een voorstel om Avans aan te sporen om mee te denken in oplossingen wanneer het gaat om verstoringen van het onderwijs (denk aan stakingen van het ov). Nu wordt er vooral naar de student zelf gewezen.
Komende periode wil ik me nóg meer in gaan zetten voor het studentenperspectief. De student en goed onderwijs moet centraal komen te staan! Ik ben een toegankelijke student die graag ideeën van anderen hoort om deze mogelijk aan te dragen binnen de AMR. Neem vooral contact met me op!"

Melvin van der Looij, Bestuurskunde