Välkommen till Gårda Konferens

En annorlunda konferensanläggning

En mötesplats
med hjärta

Sedan vi slog upp dörrarna 2010 har vi försett företag och privatpersoner i Göteborg med en unik och välkomnande plats att hålla konferenser, möten och workshops. Vi tar hand om minsta detalj, stort som smått, så att du kan fokusera på ditt evenemang.

Professionell miljö,

personlig touch

Här på Gårda Konferens är det vår målsättning att alla som kliver över tröskeln ska känna sig välkomna och omhändertagna. Eftersom vi är ett familjeägt företag ligger det i vår natur att skapa en hemtrevlig atmosfär.

 

Vi arbetar i nära samarbete med dig – före, under och efter din konferens. All mat lagas på plats och självklart bakar vi även till fikat!
 

Vårt fina Gårda

Vi är stolta över att befinna oss i Gårda: ett anrikt bostadsområde i Göteborg som har genomgått stora förändringar. Gårda gick från lantlig jordbruksmark vid stadens utkant till fabriksområde under den industriella revolutionen, och utvecklades snabbt till en samling livliga arbetarkvarter, inte helt olikt Majorna. Men vid 1970 hade fabrikerna försvunnit och gjort plats för en modernare ekonomi.

 

Gårda har många historier att berätta och många spännande kapitel kvar att uppleva. Genom namngivningen av våra konferensrum hyllar vi de gamla kvarteren och människorna som en gång bodde där.

Våra rum

Vi erbjuder 13 rum av varierande storlek som kan bokas i perioder från en halvdag upp till flera dagar. Vi arrangerar lokalerna enligt era önskemål och alla konferensrum, stora som små, är försedda med projektor eller TV-skärm.

 

Gårda har många historier att berätta och många spännande kapitel kvar att uppleva. Genom namngivningen av våra konferensrum hyllar vi de gamla kvarteren och människorna som en gång bodde där. Läs mer på vår hemsida om de olika rummen och dess historia.

Möblering

Sju möbleringsbara konferensrum, fyra styrelserum, två grupprum samt gott om bekväma allmänytor – allt på en och samma våning – ger stora valmöjligheter för att sätta era mötesplaner i verket.

Mat är så klart en del av det! Allt serveras på konferensvåningen med närhet till ert rum. Underbar lunchbuffé, den perfekta fikan och allt däremellan. Självklart kan man även avsluta konferensen med en middag! Vårt koncept är att all mat lagas på plats
och givetvis är fikat hembakt.

Drop-In

Visst kan du komma till oss på drop-in. Om du bokar tidigast 2 dagar före ditt  arrangemang så betalar du endast 475 kr/timme för lokalen. (Gäller vid max 6 personer och kaffe/te ingår.)

 

 

 

Om du har möjlighet att styra datumet för din konferens så passa på att planera in den en måndag eller en fredag. Dessa dagar kan du boka lokal för halva priset och vi bjuder på för- eller eftermiddagsbuffé*.


*Utgår från ordinarie pris och för grupper upp till 10 personer

Passa på!

Hör av dig!

Email
info@gardakonferens.se

Telefon
+46 31-40 35 30

Adress
Johan på Gårdas gata 5A, 412 50 Göteborg

Öppettider
Mån - Fre 08:00 – 17:00

Parkering
Johan På Gårdas gata 6 Garage

Landvetter
Airport hotel
– mer än bara
ett flygplatshotell

Vår storebror, Landvetter Airport Hotel hittar ni på Landvetter flygplats. Här bjuds gästerna in till en hemtrevlig atmosfär med god mat och förträfflig service. Hotellet har 187 trivsamma rum, en mysig restaurang och 12 moderna konferensrum i varierande storlek, allt från 21 kvm upp till 150 kvm. Som gäst har du alltid fri parkering och tillgång till ett stort gym.

Besök gärna vår hemsida landvetterairporthotel.se eller kontakta oss på telefon 031- 977550 för mer information. Välkomna!

Made with Slides.com