Specijalistička ortodontska klinika IQDENT

O nama

Specijalistička ortodontska klinika IQDENT je vodeća privatna ortodontska klinika u Hrvatskoj s dugogodišnjim iskustvom u ortodontskom liječenju. Naša klinika se nalazi u Zagrebu, a pružamo vrhunsku skrb i liječenje pacijentima širom Hrvatske i regije.

Naš tim stručnjaka sastoji se od iskusnih specijalista ortodonata koji su predani pružanju personalizirane i najkvalitetnije usluge. Naš pristup liječenju temelji se na individualnom pristupu svakom pacijentu, uz korištenje najmodernijih tehnologija i najnovijih dostignuća u ortodonciji.

Kod nas možete očekivati širok raspon ortodontskih usluga, uključujući fiksnu i mobilnu ortodonciju, Invisalign sustav, ortodontsku kirurgiju te liječenje temporomandibularnih poremećaja (TMJ). Naši specijalisti ortodonati pomoći će vam postići zdrav i lijep osmijeh koji ste oduvijek željeli.

Uz vrhunsku stručnost, naša klinika nudi i ugodan i opuštajući okoliš. Naši ljubazni i iskusni zaposlenici pobrinut će se da se osjećate ugodno tijekom svake posjete, a naša klinika je opremljena najmodernijim uređajima kako bismo osigurali najbolju moguću skrb za naše pacijente.

Ako tražite vrhunsku ortodontsku skrb i liječenje u Hrvatskoj, posjetite Specijalističku ortodontsku kliniku IQDENT u Zagrebu. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli postići savršen osmijeh koji zaslužujete!

Web

Facebook

Instagram

Made with Slides.com