3 motive pentru care utilizăm unități de depozitare

V-ați întrebat vreodată de ce au apărut facilități de auto-depozitare și depozite de închiriat? Ce ar putea pune oamenii în interiorul acelor unități de depozitare?


41% dintre persoanele chestionate au declarat că au nevoie de spațiu de stocare pentru mutare. Următorul grup mai mare a fost de 17%, care au spus că folosesc depozitarea în scopuri de evitare a dezordinii. Doriți să știți pentru ce alte motive utilizează oamenii unitatile de stocare, cutii depozitare ? Continuați să citiți.

1. Pentru a compensa stresul mutării.

Există atât de multe circumstanțe diferite în care ne găsim atunci când ne mutăm. Indiferent dacă ne mutăm într-un alt oraș sau în prima noastră casă, mutatul în sine tinde să fie un proces stresant. In aces caz avem nevoie de o buna organizare.

3 motive pentru care utilizăm unități de depozitare

1. Pentru a compensa stresul mutării.

Uneori, închirierea temporară a unei unități de depozitare poate oferi un răspuns la unele probleme comune de mișcare. Citiți mai departe pentru unele dintre motivele obișnuite în care oamenii ar putea închiria o unitate de depozitare în timpul unei mutări.

Un scenariu care ar putea necesita aceste depozite de închiriat include reducerea dimensiunii. Dacă trebuie să vă mutați rapid într-o casă mai mică, este posibil să nu vă puteți sorta prompt toate lucrurile. În loc să luați decizii pripite, pe care s-ar putea să le regretați mai târziu, puneți excesul într-o unitate de stocare pentru a sorta odată ce mutarea s-a încheiat.

Un alt scenariu ar fi consolidarea mai multor case. Acest proces se poate întâmpla atunci când un cuplu se mută pentru prima dată împreună sau când un părinte în vârstă se mută cu un copil. În ambele situații, este posibil să existe o mulțime de lucruri și cutii depozitare în exces. O unitate de stocare vă poate oferi timp și tranziției dvs. și familiei voastre.

3 motive pentru care utilizăm unități de depozitare

2. Pentru a vă oferi mai mult spațiu acasă.

Chiar și înainte de începutul erei Marie Kondo, oamenii au avut o dorință puternică de a scăpa de lucrurile excesive. Cu toate acestea, uneori nu suntem în măsură să scăpăm de bunuri. S-ar putea să aparțină unui alt membru al familiei care se află în afara orașului sau avem un atașament sentimental.

 

Mulți oameni vor închiria temporar o unitate de depozitare, astfel încât să poată trece încet prin procesul de decongestionare și să își păstreze casa ordonată. Persoanele care se pricep la decorul de interior pot utiliza, de asemenea, aceste unități, pentru a-și depozita cutiile de depozitare cu elementele de decor, pe care le pot schimba din când în când.

3 motive pentru care utilizăm unități de depozitare

3. Pentru a stoca bunurile unei persoane drage.

Când o persoană dragă decedează, sortarea bunurilor nu este primul lucru pe lista de sarcini a tuturor. Cu toate acestea, există de obicei o presiune pentru a goli casa, astfel încât să poată fi vândută sau închiriată.

 

Dacă părintele sau bunicii nu s-au organizat în ultimii ani, uneori cantitatea de lucruri poate fi copleșitoare. Persoanele care se confruntă cu o pierdere ar putea pune articole în depozit și le pot procesa, atunci când lucrurile sunt puțin mai puțin stresante.

Așteptarea unei perioade scurte înainte de a sorta obiectele unei persoane dragi va ajuta emoțiile să devină mai calme. Un obiect pentru care ați fi insistat ar putea fi tratat cu ceva mai multă grație și mai puțină furie, atunci când oamenii au avut timp să se vindece emoțional.