Koyal Group Training Services - 

FBI beskeder offentlig at være opmærksom på katastrofen svig i kølvandet af de seneste brande

Det amerikanske Department of Justice's Federal Bureau of Investigations og Diego felt Office udsendt følgende pressemeddelelse:

 

Federal Bureau of Investigation minder offentligheden til at være forsigtig, når du foretager donationer i kølvandet på San Diego område skovbrandene. Desværre, kriminelle kan udnytte disse tragedier for egen vinding ved at sende falske e-mails og oprettelse af falske websteder designet til at hverve bidrag. Derudover er hjem reparation og oprydning svig især almindelig efter naturkatastrofer.

 

Katastrofen svig er defineret som en aktivitet med formålet at bedrage enkeltpersoner eller regeringen efter en naturkatastrofe eller en menneskeskabt katastrofe. Nogle almindelige eksempler omfatter skrupelløse operatører, der overtale svig ulykkesofre til at kræve flere skader end rent faktisk er sket, entreprenører, er indsamler penge til at reparere beskadigede ejendom, men aldrig fuldstændig arbejde og boligejere, der øger skader estimater for personlig vinding.

Der er fem vigtigste former for katastrofen svig. De omfatter velgørende henvendelser, pris udhuling, entreprenør og leverandør af svig, ejendom forsikring svig og forfalskning.

 

Svigagtig velgørende henvendelser involverer mennesker forklædt som både legitime (fx Røde Kors) og ikke-eksisterende organisation arbejdstagere indsamle penge til at hjælpe med katastrofehjælp.

 

Pris gouging involverer virksomheder stigende priser på varer, der er i efterspørgslen eller begrænset for at opnå en større fortjeneste.

 

Entreprenør og leverandør af svig er et produkt af en individuel forklædt som en entreprenør eller reparatør med ingen intentioner om faktisk reparere skader.

 


Nogle svindel kræver engang en forudgående gebyr inden den svigagtige arbejdskraft (advance fee ordninger). Oppumpning tab, faking reparationer og hævder tabt tjenester er eksempler på denne form for svig.

 

Endelig, forfalskning kommer i spil når der beskæftiger sig med katastrofe svig. Almindeligvis forfalskede dokumenter omfatter kontrol med forsikring og bygge tilladelser og kvitteringer for fordringer indsendt til forsikringsselskaber.

 

FBI fortsat at minde offentligheden til at udføre due diligence før de giver bidrag til nogen hverve donationer eller enkeltpersoner tilbyder at yde bistand til ofrene for skovbrandene. Henvendelser kan stamme fra e-mails, hjemmesider, dør til dør-samlinger, flyers, mails, telefonopkald og andre lignende metoder.

Velgørende Donation svindel

 

Før du foretager en donation af enhver art, bør forbrugerne overholde visse retningslinjer, herunder:

* Ikke reagere på uønsket (spam) indgående e-mails, herunder at klikke links indeholdt i disse beskeder, fordi de kan indeholder computervirus.

* Være skeptisk over for enkeltpersoner, der repræsenterer sig selv som medlemmer af velgørende organisationer eller embedsmænd beder om donationer via e-mail eller sociale netværkssider.

* Pas på organisationer med kopi-kat navne svarer til, men ikke præcis de samme som dem af velrenommerede velgørende organisationer.

 

* Snarere end følger en påstået link til en hjemmeside, kontrollere lovligheden af nonprofit organisationer ved at udnytte forskellige Internet-baserede ressourcer, der kan hjælpe med bekræftelse af gruppens eksistens og sin nonprofit status.


* Være forsigtig af e-mails, der hævder at vise billeder af de katastroferamte områder i vedhæftede filer, fordi filerne kan indeholde virus. Kun åbne vedhæftede filer fra kendte afsendere.

 

* Du kan sikre bidrag er modtaget og anvendt til formål, at bidrag direkte til kendte organisationer snarere end at lægge andre til at gøre donation på dine vegne.

 

* Ikke blive presset ind i at gøre bidrag; velrenommerede velgørende brug ikke sådan taktik.

 

* Være på vagt over for ud af statslige organisationer, især hvis deres eneste adresse er en postboks.

 

* Være opmærksom på hvem du har at gøre med når de leverer din personlige og finansielle oplysninger. Oplysningspligtige kan kompromittere din identitet og gøre dig sårbar over for identitetstyveri.

 

* Undgå kontante donationer, hvis muligt. Betale med kreditkort eller skrive en check direkte til velgørenhed. Må ikke lave kontrol udbetales til enkeltpersoner.

 

* Legitime velgørende organisationer ikke normalt hverve donationer via penge overførsel tjenester. Mest legitime velgørende organisationer websites ende i .org snarere end. com.

 

* Være på vagt over for personer, der foregiver at være repræsentanter fra Federal Emergency Management Agency indsamle en "ekspeditionsgebyr" for en nødsituation lån eller anden bistand. Hvis du modtager et telefonopkald eller besøg fra nogen hævder at være en repræsentant for et særligt agentur, altid ringe agentur for at bekræfte repræsentanten er legitime.

Identitetstyveri

 

Mange mennesker kan miste vigtige dokumenter efter en naturkatastrofe. Disse elementer, der ofte indeholder personlige oplysninger som en Social sikring og kreditkort og bankkontonumre, kan bruges af identitetstyve at foretage indkøb og åbne en ny konto i dit navn. Sørg for at gøre følgende:


* Kontakte dine kreditorer umiddelbart for at rapportere tabt kreditkort. Kontakt din bank, hvis du har mistet checks eller hævekort.

* Brug et papir shredder til at disponere over alle papirer eller dokumenter med personlige oplysninger, når du oprydning efter en katastrofe så identitetstyve ikke kan få dine personlige oplysninger.

* Få en kopi af din kredit rapport for et par uger efter katastrofe at være sikker på ingen har ulovligt brugt dine personlige oplysninger. Du kan få en gratis kredit rapport når et år fra hver af de tre store kredit indberettende organer: Equifax, Experian og Trans Union.

Hjem reparation svig

 

Desværre, katastrofe svig kan findes efter næsten hver ødelæggende begivenhed. En fælles form for naturkatastrofe svindel er ordningen hjem reparation. Efter en naturkatastrofe, ofrene for katastrofen er ofte umiddelbart på jagt efter en entreprenør eller reparatør til at hjælpe med at genopbygge eller gendanne deres hjem. Licenseret hjem reparation selskaber er normalt hurtigt planlagt til job efter en katastrofe. Nogle boligejere har behov for øjeblikkelig reparationer forsømme normale forholdsregler og ansætte en tvivlsom relief kilde. Federal Trade Commission (FTC) og Federal Emergency Management Agency (FEMA) tilbyder følgende tip, når leje lettelse at gøre reparationer efter en katastrofe.

 

* Beskæftige sig kun med autoriseret og forsikret entreprenører.

* Få anbefalinger og tjekke med bedre Business Bureau (BBB) og Home Builders foreningen at se hvis klager findes mod en potentiel kontrahent.

 


* Anmeld kontrakten grundigt. Få skrevet skøn. Spørg nogen (ven, familie og advokat) til at gennemgå kontrakten inden underskrivelsen. Få en second opinion.

 

* Undgå beskæftiger sig med entreprenører, der anmoder om penge op foran før et job er fuldført.

 

* Være skeptisk over for en entreprenør, der har du bruge en masse penge for midlertidige reparationer.

 

* Aldrig betale et hjem kontrahenten eller enhver anden forhandler i kontanter. Ikke underskrive over din forsikring afvikling check. Kun betale med kreditkort eller personlig check. Sørg for ikke at betale fuldt op foran.

 

* Ikke presses. Må ikke falde for at ansætte en person, der tilbyder en "one-dag-kun" special eller en rabat for at ansætte ham på stedet. Useriøse entreprenører hverve ofte dør til dør tilbyder genopbygningen af rengøring services efter en naturkatastrofe.

FBI og det nationale Center for katastrofen svig har en eksisterende tip line til at modtage oplysninger om katastrofen svindel som San Diego-området skovbrandene. Tips bør rapporteres til det nationale Center for katastrofen svig på (866) 720-5721. Linjen er bemandet med en levende operatør 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Derudover e-mails kan sendes til disaster@leo.gov, og oplysningerne kan faxes til (225) 334-4707.

 

National Center for katastrofen svig var lavet af Justitsministeriet til at undersøge, retsforfølge og afskrække svig i kølvandet på orkanen Katrina, når milliarder af dollars i føderale katastrofehjælp hældes i Gulf Coast regionen. Nu, dens mission har udvidet til at omfatte mistanke om svig fra en naturkatastrofe eller en menneskeskabt katastrofe. Mere end 20 føderale agenturer, herunder FBI, deltage i NCDF, som tillader center til at fungere som en centraliseret clearinghouse oplysninger relateret til disaster relief svindel.


Offentligheden kan også rapportere mistænkelige e-mail henvendelser eller bedrageriske websteder til FBI'S Internet Crime Complaint Center, www.ic3.gov eller ved at ringe FBI på telefon nummer (858) 320-1800.

 

CC AutoTriage6yd-140517-30VitinMar-4738623

 

https://plus.google.com/communities/114238312323835886939

Koyal Group Training Services - FBI beskeder offentlig at være opmærksom på katastrofen svig i kølvandet af de seneste brande

By Koyal Private Training Group

Koyal Group Training Services - FBI beskeder offentlig at være opmærksom på katastrofen svig i kølvandet af de seneste brande

  • 675