Noile serii Asus Zenbook cu două ecrane revoluționează productivitatea pe un laptop

Să ai un laptop cu două ecrane poate să fie soluția ideală de a -ți spori eficiența și creativitatea la muncă. Cu noua serie ASUS Zenbook Duo, poți să dispui de mai multă informație în timp ce lucrezi pe laptop, fără a fi nevoie să comuți între tab-uri și ferestre.

Ultima generație de Asus Zenbook Duo, cu un al doilea ecran, numit ScreenPad Plus, respectiv seria Asus Zenbook 14, cu tehnologia ScreenPad 2.0, oferă câte un al doilea ecran amplasat fie deasupra tastaturii, la modelele Duo, fie în loc de touchpad, la modelele ZenBook 14.

Asus Zenbook - oferte (LINK)

Productivitatea trece printr-un proces de redesign al spațiului. Einstein spunea că e nebun cel care se așteaptă să obțină rezultate diferite făcând lucrurile exact la fel. De aceea, regândirea spațiului pe un laptop este unul din principiile pentru obținerea unei îmbunătățiri ale productivității. În cazul Asus Zenbook Duo, conceptul de laptop tradițional a suferit câteva schimbări revoluționare, pentru a schimba paradigma distribuirii spațiului pe zona tastaturii, un spațiu care e neschimbat de peste 30 de ani. Revoluția Asus în redistribuția spațiului pe seria Asus Zenbook Duo a reușit să mărească suprafața utilă de muncă, integrând un al doilea ecran ScreenPad Plus deasupra tastaturii, prin intermediul căruia se mărește capacitatea ecranului principal.

Adăugarea acestui al doilea ecran, unul tactic, a modificat forma în care lucrăm la laptop. Ecranul suplimentar completează atât ecranul principal al laptopului, cât și tastatura, tocmai grație faptului că este unul tactil.

 

Lista links oferte Asus (si Zenbook)

Optimizarea spațiului la Asus Zenbook 14 s-a făcut sub o formă mai conservatoare și mizează pe utilizarea unui al doilea ecran ScreenPad 2.0 Super IPS, situat în locul touch-pad-ului tradițional. Astfel, acest spațiu, care înainte se folosea doar pentru a controla cursorul mouse-ului, acum devine o zonă multitasking în care se combină utilizarea clasică a unui touchpad cu un al doilea ecran și o tastatură numerică. Un design inteligent, optimizat pentru a face mai multe într-un spațiu mai redus. Rezultatul este un laptop pe care utilizatorul este obișnuit să-l folosească, păstrându-i toate elementele în locul tradițional al acestora, dar cu o mai mare suprafață utilă, dat fiind că ScreenPad 2.0 permite mai multe utilizări de pe el, de la deschiderea de aplicații, până la vizualizarea de setări ale altor programe folosite pe ecranul principal. Pe al doilea ecran pot fi trase anumite aplicații de pe ecranul principal, pot fi citite documente sau poate fi vizualizat un preview al video-ului pe care îl editezi pe primul ecran. Cu ecranele ScreenPad Plus de pe seria Asus Zenbook Duo experiența este totalmente imersivă, dat fiind că al doilea ecran poate crește suprafața de lucru.

Asus Zenbook - serii noi

Prin cele două nouă serii de Asus Zenbook cu două ecrane, laptopurile cu ecran dublu sunt aici pentru a rămâne și pentru a schimba pentru totdeauna productivitatea pe aceste dispozitive. Numitorul comun al ambelor implementări ale tehnologiei ScreenPad este creșterea productivității și ușurința de utilizare. Odată ce vei încerca un asemenea laptop cu două ecrane, nu vei vrea să mai revii niciodată la laptopurile clasice.

#asus #zenbook #laptop

Noile serii Asus Zenbook cu două ecrane revoluționează productivitatea pe un laptop Să ai un laptop cu două ecrane poate să fie soluția ideală

By Emi

Noile serii Asus Zenbook cu două ecrane revoluționează productivitatea pe un laptop Să ai un laptop cu două ecrane poate să fie soluția ideală

Noile serii Asus Zenbook cu două ecrane revoluționează productivitatea pe un laptop Să ai un laptop cu două ecrane poate să fie soluția ideală de a -ți spori eficiența și creativitatea la muncă. Cu noua serie ASUS Zenbook https://www.emag.ro/search/zenbook Duo, poți să dispui de mai multă informație în timp ce lucrezi pe laptop, fără a fi nevoie să comuți între tab-uri și ferestre. Asus Zenbook - oferte

  • 247