5 cadouri reuşite pentru copii: alege smart

Cadourile pentru cei mici sunt o ocazie excelentă de a le arăta cât de mult ţii la ei.

Sărbătorile se aproie cu paşi repezi, aşa că este bine să decizi din timp ce daruri vrei să oferi celor mai dragi copii din viaţa ta.

Vestea bună este că nu trebuie să pierzi prea mult timp sau să cheltui sute de lei pentru a face cadouri reuşite.

Iată 5 idei de cadouri reuşite pentru cei mici:

Cărţi

Dacă îţi doreşti un cadou simplu şi uşor de ales pentru cei mici, o carte este cea mai bună soluţie. Alege intodeauna în funcţie de vârstă, dar şi de pasiunile copiilor.

Pentru copii mici, cărţile de colorat sunt o opţiune foarte bună. În cazul celor ceva mai mărişori, îndreaptă-te către basme, cărţi de ficţiune pentru tineri sau cărţi de poveşti.

 

5 cadouri reuşite pentru copii: alege smart

Geacă pentru copii

O geacă pentru copii este un cadou super util pentru sezonul rece. Poţi opta pentru geci de copii colorate, din materiale diverse, de la piele şi până la fâș. Atunci când alegi geaca pentru copii, ţine cont de preferinţele celui mic, dar şi de vârstă, ca să poţi alege mărimea potrivită.

Mai poţi achiziţiona şi ghete pentru copii, dacă îţi doreşti un dar potrivit în sezonul rece, care să fie cu adevărat util.

Rechizite

Rechizitele reprezintă un cadou care îi va bucura pe cei mici, în special dacă alegi produse moderne, cu personajele lor preferate. Atunci când optezi pentru rechizite, nu oferi doar o mică bucurie, ci şi produse utile, pe care copiii chiar le vor folosi în viaţa de zi cu zi. Printre cele mai populare alegeri se număra stilourile, penarele, caietele şi creioanele.

 

5 cadouri reuşite pentru copii: alege smart

Jucării de pluş

O alegere inspirată pentru copii de vârste mici şi mijlocii, jucăriile de plus sunt accesibile şi foarte uşor de ales.

Le găseşti în magazinele de profil, în supermarket-uri sau chiar online. În plus, poţi alege în funcţie de buget.

Preţurile jucăriilor de pluş pornesc de la câteva zeci de lei şi ajung la sute de lei, însă trebuie să ţii cont de materialul din care sunt realizate, dar şi de dimensiuni.

În cazul în care alegi un dar pentru copii mai mari, înlocuieşte jucăriile de plus cu jocuri.

Găseşti o gamă variată de jocuri de societate în magazine sau online. Dacă îţi doreşti un joc clasic, cauta Monopoly, Twister sau Activity.

 

5 cadouri reuşite pentru copii: alege smart

Hăinuţe din bumbac

Hăinuţele din bumbac sunt cadoul ideal pentru copii de toate vârstele, în funcţie de piesele pe care le alegi. Pentru bebeluşi sau copii mici, achiziţionează tricouri, body-uri sau salopete. Pentru copii mai mari poţi alege pantaloni, tricouri sau chiar hanorace ori treninguri.

Bumbacul este un material prietenos cu pielea, ideal pentru orice anotimp. Este o idee bună să cauţi produse din bumbac organic certificat, ca să te asiguri că nu au fost utilizate substanţe toxice în producţie.

Un dar reuşit pentru cei mici nu trebuie neapărat să coste sume astronomice. Orientează-te către lucruri simple, care să le trezească bucuria, cum ar fi hainele din materiale de calitate, rechizitele sau cărţile.

 

5 cadouri reuşite pentru copii

By Emi

5 cadouri reuşite pentru copii

Cadourile pentru cei mici sunt o ocazie excelentă de a le arăta cât de mult ţii la ei. Sărbătorile se aproie cu paşi repezi, aşa că este bine să decizi din timp ce daruri vrei să oferi celor mai dragi copii din viaţa ta.

  • 119