Cum te poți bucura de zăpadă împreună cu copiii tăi fără ca ei să răcească

Copiii iubesc zăpada, iar orice activitate în care este vorba despre zăpadă va fi un real succes.

De la activități simple precum construirea unui om de zăpadă sau o bulgăreală și până la activități mai ambițioase precum schiul, snowboardingul sau sania, toate aceste activități sunt distractive pentru copii, însă aceștia trebuie protejați de frig în așa fel încât să nu se îmbolnăvească. Deci aceștia trebuie să aibă haine și încălțăminte copii adecvată. 

Bucurie de copii la zăpadă

Deci aceștia trebuie să aibă haine și încălțăminte copii adecvată.

 

Prin urmare, dacă în aceste zile aveți de gând să călătoriți într-o destinație înzăpezită sau să faceți vreun plan de distracție în zăpadă, vă împărtășim o serie de recomandări de care trebuie să țineți cont pentru a proteja copiii și a vă bucura de această activitate distractivă fără riscuri.

Îmbrăcați-l cu îmbrăcăminte adecvată

Când mergem la zăpadă trebuie să alegem îmbrăcămintea potrivită , care este impermeabilă, izolatoare, respirabilă și potrivită pentru mărimea ta. Atunci când îmbrăcați copiii, este mai bine să o faceți în straturi subțiri, astfel încât aceștia să poată îndepărta hainele dacă le este cald și astfel să evite excesul de transpirație. În cazul bebelușilor, aceștia ar trebui să poarte doar un singur strat de îmbrăcăminte în plus decât purtăm noi adulții. În ceea ce privește pantalonii , este esențial ca aceștia să fie căptușiți și impermeabili, astfel încât să se poată bucura să se arunce în zăpadă fără riscul de a se uda. Se recomanda ca acestea sa se potriveasca in jurul gleznei cu un elastic sau, in lipsa, sa le bage in interiorul bocancului, pentru a preveni intrarea frigului si umezelii in ele.

Fiți foarte atenți la ce încălțăminte copii alegeți

 

Nu toate tipurile de încălțăminte copii sunt potrivite pentru a merge la zăpadă. În acest sens, este esențial să alegeți cizme zăpadă copii impermeabile, calde și izolatoare, care împiedică pătrunderea frigului și a umidității. Pielea sau pielea sintetica sunt cele mai recomandate materiale. De asemenea, este recomandat ca aceste cizme zăpadă copii să acopere cel puțin glezna și să aibă șireturi.

Clasicile cizme de cauciuc nu numai că nu sunt recomandate pentru zăpadă, dar pot deveni periculoase, deoarece, deși sunt concepute pentru a vă menține picioarele uscate, nu rețin căldura. 

Fiți foarte atenți la ce încălțăminte copii alegeți

 

Combinați cizme zăpadă copii cu șosete speciale, groase, respirabile, care protejează picioarele de frig și umiditate.

 

Acordați o mare importanță tipului de încălțăminte copii pentru care optați și alegeți mereu cizme zăpadă copii special concepute pentru activități de iarnă.

Protejați-vă de soare

Așa cum facem cu soarele, este important să protejăm ochii copiilor de zăpadă, deoarece radiațiile ultraviolete sunt reflectate de zăpadă cu până la 80% mai mult decât pe alte suprafețe, ceea ce prezintă un risc pentru sănătatea vizuală.

 

Pentru aceasta trebuie sa alegem ochelari potriviți și omologați, confecționați din materiale sigure, hipoalergenice și indestructibile, ramă wrap-around, care nu lasă pătrunderea luminii din laterale, și cu filtru de protecție categoria 4.

Protejați-vă de soare

Avem tendința de a asocia arsurile solare pe piele cu vara, dar zonele montane înalte și zonele înzăpezite sunt, de asemenea, deosebit de periculoase.

 

De aceea este esențial să protejați pielea din zonele expuse (față, mâini, gât, urechi, nas și buze) cu o cremă de protecție solară cu factor mare cu cel puțin 30 de minute înainte de a pleca de acasă și deși ni se pare că ziua este înnorată.

Cum te poți bucura de zăpadă împreună cu copiii tăi fără ca ei să răcească

By Emi

Cum te poți bucura de zăpadă împreună cu copiii tăi fără ca ei să răcească

Copiii iubesc zăpada, iar orice activitate în care este vorba despre zăpadă va fi un real succes. De la activități simple precum construirea unui om de zăpadă sau o bulgăreală și până la activități mai ambițioase precum schiul, snowboardingul sau sania, toate aceste activități sunt distractive pentru copii, însă aceștia trebuie protejați de frig în așa fel încât să nu se îmbolnăvească.

  • 546