Asus Zenfone 6: Unul din cele mai bune telefoane ale anului trecut

Anunțat în luna mai a anului trecut, Asus Zenfone 6 ar fi trebuit să fie unul dintre cele mai populare telefoane ale anului, cu prețul său atractiv, camera flip-up și durata monstruoasă a bateriei.

Avantaje:

  • Afișaj pe tot ecranul / Baterie de 5.000mAh / Camere de selfie bune

Dezavantaje:

  • Nu este cea mai bună cameră de pe spate / Fără încărcare wireless sau rezistență la apă / praf

Proiectare și construcție

Principala caracteristică de design a Asus Zenfone 6 este camera flip-up, care momentan pare cea mai inovatoare soluție de camere de pe piață. Pentru început, scapă de crestătură, ceea ce este întotdeauna un bonus, dar mai degrabă decât să-ți ofere o cameră selfie inferioară, obții tot potențialul camerei din spate, dar pe partea din față. Un design mecanic desigur că va fi mai predispus la deteriorare decât soluțiile fixe, dar s-ar putea să nu întâmpini această problemă într-o durată de viață așa de scurtă ca a unui telefon. Iar Asus susține că aparatul foto Asus Zenfone 6 se poate folosi de 100.000 de ori fără nicio problemă. În plus, are o caracteristică de retragere automată. Însă chiar dacă nu mai există notch, marginile telefonului sunt încă destul de groase în comparație cu multe telefoane din zilele noastre. Caracteristici ce lipsesc la multe telefoane din ziua de azi dar există pe Asus Zenfone 6 sunt un slot MicroSD și mufa pentru căști de 3,5 mm. Din păcate, nu există rating IP, probabil din cauza camerei mecanice și poate mufei căștilor.

Display

Asus Zenfone 6 are un ecran IPS de 1080 x 2340 IPS de 6,4 inci, care este protejat de Corning Gorilla Glass 6, ceea ce reprezintă un downgrade față de ecranul AMOLED pe care îl vedem pe majoritatea dispozitivelor emblematice din zilele noastre.

 

Asus Zenfone 6: Unul din cele mai bune telefoane ale anului trecut

Camera

Camera primară a Asus Zenfone 6 este de 48 MP și mai există o cameră de 13MP ultrawide. Niciuna nu vine cu stabilizare optică a imaginii. Prin urmare, este notabilă absența teleobiectivului, deci nu există un zoom optic.

În general, aparatul foto funcționează bine. Vei obține un număr mare de moduri de fotografiere, incluzând time-lapse, slo-mo, urmărirea mișcărilor, video, fotografie, portret, panoramă, noapte și moduri pro.

Videoclipul este bun, iar telefonul poate filma până la 4K 60fps și are și EIS (stabilizare electronică a imaginii).

Performanță

Pentru că vine cu procesorul Qualcomm Snapdragon 855, nu este o surpriză faptul că performanța Asus Zenfone 6 este excelentă. Nu există nicio încetinire, întârziere, nici o blocare a aplicațiilor sau întârziere la declanșarea camerei. Navigarea prin telefon este rapidă și simplă.

Baterie

Singurul alt telefon cu o baterie de 5000 mAh este Huawei Mate 20 X de 7,2 inci, deci Asus Zenfone 6 este aproape inegalabil în ceea ce privește bateria. În ceea ce privește performanțele, poți atinge cu ușurință două zile de utilizare moderată cu acest telefon.

#asus #zenfone #camera #baterie #performanta

Asus Zenfone 6: Unul din cele mai bune telefoane ale anului trecut

By Emi

Asus Zenfone 6: Unul din cele mai bune telefoane ale anului trecut

Asus Zenfone 6: Unul din cele mai bune telefoane ale anului trecut Anunțat în luna mai a anului trecut, Asus Zenfone 6 ar fi trebuit să fie unul dintre cele mai populare telefoane ale anului, cu prețul său atractiv, camera flip-up și durata monstruoasă a bateriei.

  • 256