Fă aceste lucruri după ce-ți cumperi un televizor online

Ai extrem de multe alegeri când vine vorba de înlocuirea vechiului tău televizor. Dacă toată documentarea ta presupune specificațiile ce țin de calitatea imaginii, dimensiunea ecranului și modul în care se integrează în sufrageria ta, următoarele rânduri tratează lucrurile pe care le recomandăm să le faci după ce cumperi un astfel de produs online. Nu trebuie să le urmezi cu sfințenie, nici măcar să le faci în ordinea în care le-am înșirat mai jos. Însă fiecare dintre ele te vor ajuta să ai parte de o experiență multimedia superioară.

Descarcă aplicația compatibilă pentru smartphone

Cu toate că pot face multe lucruri, televizoarele smart nu au reușit să implementeze un sistem decent de introducere a caracterelor. În plus, dezvoltatorii de aplicații nu reușeșc să se pună de acord ce este mai bun: un model qwerty sau cel abcd pentru tastatură.

De aceea, majoritatea producătorilor de televizoare inteligente au aplicații mobile compatibile. Pe lângă navigarea mult mai facilă, o astfel de aplicație îți permite să introduci mult mai repede termenii de căutare.

Descarcă ultima versiune a sistemului de operare

Producătorii de televizoare oferă în permanență noi opțiuni pentru clienții existenți, așa că vor oferi frecvent actualizări ale sistemului de operare ce rulează pe noul tău televizor. Așa că, înainte să instalezi toate aplicațiile preferate, verifică existența unei noi versiuni a sistemului de operare. Astfel, vei fi sigur că totul va merge ca pe roate.

În plus, dezvoltatorii de aplicații vor lansa la rândul lor actualizări, pentru a fi siguri de o compatibilitate maximă cu sistemul de operare al televizorului.

Testează gratuit serviciile de streaming

A venit momentul să testezi tot ceea ce are mai bun streaming-ul video. Youtube este gratuit, așa că aici nu sunt lucruri de adăugat. Însă servicii contra cost precum Netflix, HBO Go sau Amazon Video îți oferă o perioadă limitată în care te poți bucura de tot conținutul pe care îl fac disponibil în România.

Niciunul dintre cele trei servicii amintite mai sus nu îți cere datele bancare atunci când creezi un cont, așa că poți renunța foarte ușor la oricare dintre ele, în cazul în care nu dorești să continui.

Navighează pe site-urile preferate

Fiecare televizor inteligent are un browser încorporat. Nu este la fel de rapid precum cel de pe calculatorul sau telefonul tău (în mare parte din cauza procesorului modest), însă te va duce pe site-urile preferate.

Dacă preferi în continuare propriul browser, există soluții de transferare a imaginii de pe laptop pe televizor, astfel încât să te bucuri de browsing prin intermediul Google Chrome sau Mozilla Firefox.

Împarte amintirile din concediu

Majoritatea televizoarelor inteligente dispun de funcții de citire a librăriilor foto de pe calculator. Acest lucru este posibil dacă atât televizorul, cât și calculatorul sunt conectate la aceeași rețea. Prin câteva simple setări, poți împărtăși cu cei dragi amintirile din ultimul concediu.

Pe lângă aceste 5 lucruri, fiecare televizor inteligent are acces la un magazin online de aplicații. Fie că rulează Android, WebOS sau Tizen, fie că ai ales un televizor cu un sistem de operare nou, poți accesa noi funcții prin aplicațiile din magazin.

Tu ce accesezi mai des pe televizorul tău inteligent?

Etichete: #tv #online #televizor #televizoare #smart #inteligente #preturi

Fă aceste lucruri după ce-ți cumperi un televizor online

By Emi

Fă aceste lucruri după ce-ți cumperi un televizor online

Ai extrem de multe alegeri când vine vorba de înlocuirea vechiului tău televizor. Dacă toată documentarea ta presupune specificațiile ce țin de calitatea imaginii, dimensiunea ecranului și modul în care se integrează în sufrageria ta, următoarele rânduri tratează lucrurile pe care le recomandăm să le faci după ce cumperi un astfel de produs online.

  • 659