Ia-ți un fier de călcat mai performant și uită de stresul legat de călcatul hainelor!

Cu toții știm cât de obositoare sunt weekend-urile în care trebuie să ne ocupăm de toate micile sarcini din casă: să gătim, să facem curățenie, să spălăm nenumărate ture de haine, să călcăm. În final, parcă nu mai reușim să ne bucurăm deloc de timpul liber pe care îl avem la dispoziție. Dacă și tu te regăsești în această situație, atunci poate ar trebui să iei în calcul opțiunea de a-ți lua electrocasnice mai performante, care să ușureze și să  eficientizeze aceste mici sarcini! 

Cu toate inovațiile din lumea electrocasnicelor, ar fi păcat să nu profităm și noi de modelele mai performante de electrocasnice, care să fure puțin din treaba pe care trebuie să o facem noi, personal. În final, orice electrocasnic are menirea de a ne ajuta să finalizăm aceste mici sarcini pe care nu le putem evita, în mod util, rapid și cât mai confortabil pentru noi. Personal, sarcina săptămânală de a-mi călca hainele și de a le aranja în șifonier îmi consuma jumătate de zi iar eu mă simțeam extrem de obosită la final. Așa că am luat decizia să îmi iau un fier de călcat mai bun, care să mă ajute să îmi calc toate hainele cât mai rapid, cu rezultate cât mai bune. Și am fost extrem de încântată de alegerea făcută! 

Cum poți să te asiguri că îți iei un fier de călcat performant?

  • asigură-te că talpa noului tău fier de călcat este realizată din materiale de calitate, rezistente, care să nu lase urme sau să se lipească de țesături: un fier de călcat cu talpa din teflon sau ceramică ar fi opțiuni excelente!

  • asigură-te că are o putere suficientă de mare: un fier de călcat cu o putere între 1500 și 2500 de W ar trebui să fie suficient; nu uita însă să reglezi temperatura în funcție de țesăturile pe care le calci!
  • caută un fier de călcat cu cât mai multe funcționalități care îl ajută să fie mai performant și care îți ușurează experiența de utilizare: funcția de oprire automată, funcția de autocurățare, funcția anticalcar, un jet de aburi cât mai puternic;
  • dacă vrei să ai un fier de călcat cât mai ușor de manevrat, poți să alegi un fier de călcat wireless- nu vei mai avea grija firului care se încurcă de alte obiecte sau de care te împiedici!
  • cât mai multe programe în funcție de tipul de țesături pe care îl calci: un astfel de fier de călcat te va asigura că nu îți arzi din neatenție hainele preferate!

Ia-ți un fier de călcat mai performant și uită de stresul legat de călcatul hainelor!

By Emi

Ia-ți un fier de călcat mai performant și uită de stresul legat de călcatul hainelor!

Cum poți să te asiguri că îți iei un fier de călcat performant? • asigură-te că talpa noului tău fier de călcat este realizată din materiale de calitate, rezistente, care să nu lase urme sau să se lipească de țesături: un fier de călcat cu talpa din teflon sau ceramică ar fi opțiuni excelente!

  • 276