Lenovo Legion Y520, un laptop de gaming pentru buget mic

Lenovo Legion Y520 a fost unul dintre primele notebook-uri care au debutat sub brandul de jocuri „Legion” al Lenovo și are toate capabilitățile așteptate de la un laptop proiectat în mod explicit pentru gameri.

Acestea includ lucruri cum ar fi o finisare cu fibră de carbon pe capac, un marcaj roșu pe tastatură alături de o subliniere în relief a trackpad-ului, dar și un segment metalic lucios deasupra tastaturii. În general, design-ul se simte estetic, reușind în același timp să păstreze o atracție deosebită pentru gameri și este probabil să fie unul dintre notebook-urile cele mai frumoase în acest compromis.

De asemenea, este important că este unul dintre notebook-urile cele mai subțiri ale lotului, măsurând o grosime de 25,8 mm. În plus, se simte solid și bine construit, ceea ce este o impresie foarte binevenită la acest preț.

Difuzoarele duble Harman stau pe ambele părți ale balamalei afișajului și proiectează sunet înainte și în sus, o îmbunătățire remarcabilă față de difuzoarele înghesuite la marginea notebook-urilor.

 

Lenovo Legion Y520 rulează destul de rece și am măsurat printre cele mai scăzute temperaturi ale procesorului și GPU, comparativ cu celelalte notebook-uri.

 

 

O caracteristică plăcută este ceea ce Lenovo numește Extreme Cooling, care accelerează instantaneu vitezele ventilatorului pentru încărcări deosebit de intense. Puteți activa acest lucru prin intermediul software-ului Lenovo Nerve Sense sau prin comenzi rapide personalizate de la tastatură.

 

Zgomotul rezultat din ventilator este destul de notabil, dar obțineți un impuls destul de mare în răcire, până la o scădere cu aproape 10 grade C a temperaturilor de vârf ale GPU-ului. Lenovo Legion Y520 este răcit de ventilatoare duale și de două țevi de căldură partajate între CPU și GPU, iar acest design păstrează laptopul la o funcționare destul de rece, printre cele mai scăzute temperaturi ale GPU testate.

O altă inserție încurajatoare este SSD-ul de 128 GB Samsung PCIe NVMe, deoarece majoritatea celorlalte notebook-uri au drivere mai slabe SATA. „Jucausul” Lenovo Legion Y520 vine de asemenea cu un 2x2 Intel Dual Band Wireless-AC 8265, în comparație cu configurația 1x1 utilizată de concurenții săi.

 

Tastatura însăși se simte destul de drăguță la scris și nu prea există nimic de care să te poți plânge. Dar, la fel ca pe Acer Aspire VX 15 și HP Omen 15, nu există nici o modalitate de a schimba culoarea sau luminozitatea luminii de fundal, așa că sunteți blocat doar cu roșu.

 

Cu toate acestea, butoanele din stânga și din dreapta jos ale trackpad-ului se pot simți puțin dificil de apăsat din când în când și nu ar trebui să existe un finisaj lucios. Chiar și numai o scurtă perioadă de utilizare le va face să se murdărească ușor și va trebui să le ștergeți frecvent dacă sunteți enervat de amprentele digitale sau doar aveți grijă de aspectul general al notebook-ului.

Lenovo Legion Y520 are, de asemenea, ceva lipsuri atunci când vine vorba de ieșirile de afișaj.

Există doar o singură ieșire HDMI, la fel ca și pe Acer Aspire VX 15, deci sunteți puțin limitat dacă doriți să faceți o configurație cu mai multe afișaje.

În plus, este dotat cu o singură mufă pentru căști și microfon, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un adaptor dacă aveți setul cu cască care necesită porturi dedicate audio și microfon.

În cele din urmă, afișajul ar putea primi și unele îmbunătățiri, deoarece culorile ar putea părea puțin plictisitoare, iar orice altceva decât luminozitatea maximă s-ar simți neplăcut de diminuat.

Se pare că ecranul este unul dintre zonele în care mulți producători au ales să facă compromisuri în această gamă de prețuri, deci este doar o chestiune de a-ți alege otrava.

Lenovo Legion Y520, un laptop de gaming pentru buget mic

By Emi

Lenovo Legion Y520, un laptop de gaming pentru buget mic

Lenovo Legion Y520 a fost unul dintre primele notebook-uri care au debutat sub brandul de jocuri „Legion” al Lenovo și are toate capabilitățile așteptate de la un laptop proiectat în mod explicit pentru gameri.. Lenovo Legion Y520, un laptop de gaming pentru buget mic

  • 314