Surersrort pregled

Kladionica "Surersrot" poznata je mnogim ljubiteljima sportskog klađenja. Klađenje u BC "Surersrort" moguće je ne samo s računala, već i uz pomoć različitih Suреrsроrt mоbіlnа арlіkасіjа. Kladionica se pobrinula da se mobilna verzija web stranice brzo učita, ima svu potrebnu funkcionalnost i jednostavnu je za upotrebu. Da biste pristupili platformi za klađenje s gadgeta, samo trebate otvoriti preglednik sa svog telefona i u tražilicu unijeti ime kladionice.

Za veću udobnost korisnika, u "Surersrtu" smo stvorili aplikacije za Android i iOS, koje se mogu preuzeti prilikom posjeta mobilnoj verziji BC-a. Na samom vrhu automatski će se pojaviti ponuda za instaliranje potrebnog softvera.

To nije uzrokovano samo trajanjem rada na ruskom tržištu klađenja (prve oklade prihvaćene su 2009. godine) i aktivnim marketinškim aktivnostima, već i poboljšanjem samog proizvoda za klađenje za korisnike.

Za sve igrače kladionica "Surersrot" pripremila je bonus - okladu bez povrata novca u iznosu od 1 tisuću rubalja. Da bi primio bonus, kladitelj mora popuniti depozit i napraviti okladu. Povrat novca bit će dodijeljen sljedeći dan.

Također, igrači ove kladionice imaju besplatnu okladu od 1.000 rubalja, razne promotivne kodove i druge promocije.

Web stranica

Službenoj web stranici BC (Surersrort.ru) može se pristupiti s računala i s mobilnih uređaja. Platforma za klađenje dizajnirana je u korporativnim narančastim i crnim nijansama, a raspored funkcionalnih blokova je tradicionalan: s lijeve strane je linija kladionice, s desne strane je kupon za okladu, a u središtu su bonus ponude, promocije i zanimljivi događaji.

Na samom vrhu stranice možete pronaći informacije o samoj kladionici, upoznati se s pravilima postavljanja oklada, preuzeti mobilne aplikacije za potreban OS, kontaktirati osoblje kladionice i dobiti pristup svom osobnom računu. Središnji dio predstavljen je linijom s najvažnijim događajima dana, predstojećim igrama s planiranim video prijenosom uživo i uživo.

Da bi odabrao prikladan sportski (i ne samo sportski) događaj, igrač mora odabrati s popisa različitih sportova koji se nalazi s lijeve strane. Radi praktičnosti korisnika, kladionica je dodala niz za pretraživanje po imenu momčadi ili prvenstva, a također je smjestila vrhunske turnire na sam vrh. Tu su i kartice „Favoriti“, na koje možete smjestiti utakmice od interesa za igrača, „Sada“ - otvara liniju uživo i „Najbliže“, gdje se brzo pronalaze igre koje uskoro počinju.

BC "Surersrt": kako se registrirati

Da bi mogli kladiti putem interneta, korisnici se trebaju registrirati na službenoj web stranici kladionice. To se radi na sljedeći način:

1. Pritisnuta je kartica "Registracija" koja se nalazi gore desno (u verziji za stolne računare).

2. Naveden je datum rođenja (igrači mlađi od 18 godina ne mogu sudjelovati u kockanju).

3. Smislite lozinku za račun igre (dopušteno je koristiti latiničnu abecedu i brojeve od 6 do 20 znakova).

4. Unesite telefonski broj na koji je primljen SMS kôd. Ovaj kod također mora biti naveden u odgovarajućem stupcu.

5. Stavlja se oznaka koja potvrđuje da je kladitelj upoznat sa svim pravilima kladionice.

6. Pritisnite tipku "Nastavi".

Registrirajte se u BC "Surersrort"

Nakon toga otvorit će se prozor u kojem morate navesti osobne podatke korisnika. Sve informacije moraju biti ažurne i istinite, u protivnom će registracija biti odbijena i vi ćete odabrati način provjere.

Identifikacija

Jedan od preduvjeta za online klađenje je identifikacija igrača. Potvrditi svoj identitet u BC "Surersrt" moguće je i putem interneta (operater BC kontaktirat će u prikladno vrijeme putem video komunikacije) i osobnim posjetom članu fakulteta u kladionici s putovnicom.

Podaci o lokaciji najbližih kladioničarskih bodova korisniku mogu se navesti u podršci kladionice.

deck

By Philipp Cox