Ce pregătește Xiaomi pentru 2020?

După ce și-a schimbat logo-ul la începutul anului 2020, Xiaomi vrea să facă din acest an unul al saltului înainte care să o propulseze definitiv în rândul marilor producători de telefoane mobile la nivel mondial. Dincolo de fidelizarea bazei sale de utilizatori, compania chineză vrea să devină protagonista anului cu propuneri mai îndrăznețe, dar și cu noi inovații.

 

La ce să ne așteptăm în 2020 de la Xiaomi?

 

1. Actualizarea catalogului la MIUI 12

 

Noua interfață MIUI 12, anunțată recent, va căuta să mențină la zi amplul catalog de smartphone-uri din toate gamele. După o versiune 11 stabilă, această nouă actualizare va fi și mai bine integrată cu noile direcții propuse de Google pentru Android 10, precum modul „Dark” nativ și gesturile dezvoltate pentru această nouă versiune.

2. Android 10 pur

 

Atât Mi A2, cât și Mi A3 vor primi în aceste zile versiunea „pură” a Android 10, licență atribuită de Gooogle pentru programul „One” în parteneriat cu diferite branduri de telefoane mobile. Aceste telefoane, precum și variantele lor „lite” vor primi un pachet de până la 1.3 GB în zilele următoare. Aceste actualizări vor veni, totodată, și cu un upgrade al pachetelor de securitate și cu soluții la erorile versiunilor anterioare.

3. Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro

Acestea sunt cele mai așteptate telefoane din catalogul companiei Xiaomi în 2020. Deja Mi 9 și varianta Mi 9T au fost bine primite de utilizatori, dar Xiaomi promite că Mi 10 și Mi 10 Pro vor avea și mai mare succes. Acestea vor avea până la 12 GB de RAM și 512 GB spațiu de stocare, la prețuri mai mici de 700 de dolari.

4. Redmi 9 și Redmi Note 9

După succesul Redmi de anul trecut, Xiaomi vrea să meargă pe același drum și să mențină cele două lansări anuale. În acest an vor veni Redmi 9, Redmi 9a, Note 9 tradițional și Note 9 Pro. Această nouă gamă va fi prima care va elimina „notch”-ul, cel puțin pe modelele mai scumpe. După ce am văzut la Redmi Note 8, e foarte probabil că MediaTek și Qualcomm își vor împărți „plăcinta” procesoarelor.

5. Black Shark 3

Black Shark va primi o nouă actualizare în 2020. Acest smartphone dedicat gamerilor va veni dotat, potrivit zvonurilor, cu 16 GB de RAM și noul procesor Snapdragon 865. Va păstra AMOLED-ul, dar și un generos spațiu de stocare pentru jocuri și conținutul media.

6 Mi Band 5

Unul dintre produsele cu cel mai bun raport calitate/preț este Mi Band, brățara inteligentă de la Xiaomi.

 

A patra versiune a introdus un ecran AMOLED color și un bun răspuns tactil.

 

Mi Band 5 pare să exploreze alte variabile și zvonurile menționează că această versiune va avea incorporat un senzor NFC pentru plăți și va fi disponibilă la nivel global.

 

Modelul anterior avea deja acest senzor, dar doar pe anumite piețe, or la Mi Band 5 acest lucru va fi disponibil peste tot. În plus, ecranul AMOLED color va fi ceva mai mare decât la versiunea anterioară.

Ce pregătește Xiaomi pentru 2020?

By Emi

Ce pregătește Xiaomi pentru 2020?

După ce și-a schimbat logo-ul la începutul anului 2020, Xiaomi vrea să facă din acest an unul al saltului înainte care să o propulseze definitiv în rândul marilor producători de telefoane mobile la nivel mondial. #xiaomi #2020 #telefoane #mobile

  • 281