Samsung Galaxy Tab S7: tot ce trebuie să știi

Samsung Galaxy Tab S7 pare să fie una dintre cele mai bune tablete Android de pe piață, în acest moment. Într-adevăr, 2020 nu este cel mai interesant în materie de lansări noi, însă Samsung Galaxy Tab S7 pare o alternativă bună la iPad. Ecran superb

Avantaje:

  • Design frumos
  • Ecran superb

Dezavantaje:

  • Design controversat de încărcare a stiloului
  • Scump

Samsung Galaxy Tab S7: tot ce trebuie să știi

Dacă ești în căutarea celei mai bune tablete din 2020, probabil că te vei orienta către un iPad. Cu toate acestea, Samsung ar putea să îți atragă atenția cu noua sa tabletă Android, Samsung Galaxy Tab S7.

 

Anunțată alături de versiunea mai mare, Samsung Galaxy Tab S7 Plus, la evenimentul virtual Unpacked, Samsung Galaxy Tab S7 este concepută pentru a oferi o experiență premium, care să concureze cu gama excelentă de iPad a Apple.

 

Samsung Galaxy Tab S7 pornește de la 3.779 lei, în timp ce Samsung Galaxy Tab S7 pornește de la 4.299 lei, în timp ce versiunea 5G pleacă chiar de la 5.299 lei.

Samsung Galaxy Tab S7: tot ce trebuie să știi

Samsung Galaxy Tab S7 arată similar cu tabletele Samsung anterioare, dar designul a fost rafinat, tehnologia de afișare fiind îmbunătățită în special pentru această ultimă ediție.

 

Afișajul este un ecran QHD de 11 inci, care este egal cu 274 pixeli pe inci. Acesta nu este cel mai bun afișaj de tabletă din punct de vedere al rezoluției, dar arată totuși fantastic atunci când vizionăm un videoclip.

 

Una dintre marile upgrade-uri pentru acest model este introducerea unei rate de actualizare de 120Hz, iar acest lucru înseamnă că imaginea de pe ecran se reîmprospătează mai frecvent decât pe dispozitivele cu o rată mai mică.

Samsung Galaxy Tab S7: tot ce trebuie să știi

Procesorul Snapdragon 865 Plus de la Qualcomm se află în interiorul Samsung Galaxy Tab S7 și pare să funcționeze bine la testări, fiind unul dintre cele mai bune chipset-uri disponibile pe piață în acest moment, așa că ar trebui să te aștepți la o performanță de top.

 

Există 6 GB RAM la bord, ceea ce ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru a juca jocuri de top și multe altele.

 

Tableta vine cu Android 10, suprapus cu ceea ce Samsung numește versiunea 2.5 a interfeței sale de operare One.

Spre deosebire de multe alte tablete Android, unele versiuni de Samsung Galaxy Tab S7 vin cu conectivitate 5G, ceea ce îți va permite să te conectezi la rețele mobile de ultimă generație.

Samsung Galaxy Tab S7: tot ce trebuie să știi

Dacă ești în căutarea unei tablete cu o cameră foto bună, poate pentru a lucra sau pentru a studia. Samsung Galaxy Tab S7 este un pariu sigur. Există un shooter principal de 13MP pe spatele tabletei, alături de un modul ultra-lat de 5MP și un modul flash. În partea din față, vei găsi o cameră selfie de 8MP pentru apeluri video.

Tableta este alimentată de o baterie de 8.000mAh. Este de așteptat ca aceasta să dureze peste opt ore și poate chiar mai mult.

De asemenea, există o tehnologie de încărcare rapidă de 45 W, dar vei avea nevoie de un încărcător dedicat pentru a profita de ea și nu veți primi unul în cutie, așa că va fi o cheltuială suplimentară.

În concluzie, Samsung Galaxy Tab S7 nu va fi o actualizare majoră pentru oricine are o tabletă Android recentă sau un iPad, dar este un produs solid care ar putea fi cea mai bună tabletă Android din prezent.

Samsung Galaxy Tab S7: tot ce trebuie să știi

By Emi

Samsung Galaxy Tab S7: tot ce trebuie să știi

Samsung Galaxy Tab S7: tot ce trebuie să știi: Samsung Galaxy Tab S7 pare să fie una dintre cele mai bune tablete Android de pe piață, în acest moment. Într-adevăr, 2020 nu este cel mai interesant în materie de lansări noi, însă Samsung Galaxy Tab S7 pare o alternativă bună la iPad. Ecran superb

  • 244