Un nou laptop pentru școală? De ce nu un MacBook Air?

Odată cu reînceperea școlilor, copiii, adolescenții și studenții revin la cursuri. Un motiv numai bun pentru achiziționarea unui nou computer. De fapt, un nou calculator se impune indiferent că faci cursuri online sau offline, în clasă.

Dacă te-ai gândit și tu să-ți cumperi un nou calculator, pentru tine sau pentru copiii tăi, și vrei să cumperi un produs Apple, ai două opțiuni: desktop sau laptop. Care e varianta mai bună? Dacă ai face doar cursuri online, ți-ar fi mai mult decât bun un Mac desktop, dar dacă va trebui să mergi la ore, un MacBook Air sau Pro te-ar servi mai bine. Aici MacBook Air - oferte (si Pro).

Cumpărarea unui nou calculator nu este o decizie ușoară. Îl cumperi pentru câțiva ani de acum încolo, așa că vrei să fii sigur că iei cea mai bună decizie. În plus, Apple nu are produse ieftine. E adevărat, calitatea primează, dar nu poți cheltui sume mari fără să te asiguri că ai luat decizia corectă. E și normal atunci că decizia de cumpărare nu poate fi luată ușor.

Un nou laptop pentru școală? De ce nu un MacBook Air?

Dacă ești decis că noul tău computer va fi un Mac, ai deja un avans considerabil față de cei care nici măcar asta nu au clar în minte. Catalogul Apple, deși variat, este infinit mai redus decât multitudinea de laptopuri sau desktop PC-uri cu Windows. Apple oferă atât produse portabile, precum laptopurile, cât și desktop-uri. Singura necunoscută rămâne pe care o preferi dintre cele două variante.

MacBook Air sau MacBook Pro

Nu e niciun secret că laptopurile oferă o versatilitate mai mare. Poți să le iei cu tine oriunde mergi, fără probleme, și să muncești sau să studiezi în orice loc. Mulți elevi sau studenți profită de acest lucru și preferă un MacBook Air sau Pro. De fapt, pentru un student, un MacBook Air este suficient, atâta timp cât nu editează video sau foto zi de zi, caz în care are nevoie de puterea unui MacBook Pro.

Un nou laptop pentru școală? De ce nu un MacBook Air?

În plus, deși laptopurile au ecrane relativ mici (începând cu 13 inchi), se pot conecta la nevoie la monitoare mai mari, prin conexiune HDMI sau USB tip C. Încă un avantaj al laptopurilor față de calculatoarele de birou.


MacBook Air 13- click pentru oferte (LINK)


Alt lucru de luat în seamă este că MacBook-urile au cameră web integrată, ceea ce nu putem spune despre calculatoarele de birou - cu excepția lui iMac. Conferințele video nu sunt la fel de ușor, așadar, de implementat pe un calculator desktop.

Un nou laptop pentru școală? De ce nu un MacBook Air?

MacBook Air este una dintre cele mai bune opțiuni pentru elevi și studenți, fiind o combinație ideală de portabilitate și putere. Apple a upgradat de curând această gamă, noile MacBook Air având procesoare de ultimă generație Intel Core (generația a zecea). În plus, Apple le-a mărit spațiul de depozitare de pe Harddisk și a adăugat Magic Keyboard, noua tastatură „foarfecă”, care înlocuiește precedenta tip „fluture”.

Descopera noi laptopuri - oferte (LINK)

Modelul de bază MacBook Air are un procesor intel Core i3 cu nucleu dublu la 1,1 GHz, 256 GB spațiu de stocare pe hard SSD, 8 GB memorie RAM, tastatura antemenționată și senzorul de amprentă Touch ID.

Este un model excelent pentru tinerii care vor să aibă cel mai bun ajutor la studii și la teme.

Un nou laptop pentru școală? De ce nu un MacBook Air? Sau Pro?

By Emi

Un nou laptop pentru școală? De ce nu un MacBook Air? Sau Pro?

Dacă te-ai gândit și tu să-ți cumperi un nou calculator, pentru tine sau pentru copiii tăi, și vrei să cumperi un produs Apple, ai două opțiuni: desktop sau laptop. Care e varianta mai bună? Dacă ai face doar cursuri online, ți-ar fi mai mult decât bun un Mac desktop, dar dacă va trebui să mergi la ore, un MacBook Air sau Pro te-ar servi mai bine.

  • 251